Popanz
virtuaalihevonen | a sim-game horse


Oldenburg, ori
syntynyt 03.10.2016
säkäkorkeus 176cm

kisakäytössä
koulupainotteinen, taso Grand Prix
VH20-013-0052

omistaja Gestüt Seifenkraut, Calla (VRL-11247)
maahantuoja Gestüt SeifenkrautSaavutukset
ei meriittejä vielä...


Popanz saapui meille kasvattajaltaan ja minua kiinnosti välittömästi sen lempeä ja sosiaalinen luonne. Ostin orin itselleni kisakentille ja aikanaan toivon todella sen periyttävän huoletonta ja selväpäistä luonnetta jälkikasvulleen. Popanz on aina ensimmäisten joukossa vastaanottamassa rapsutuksia ja paras kohta pienelle rapsuttelulle on niskassa korvan takana. Täältä rapsuttaminen saa orin venyttämään kaulaansa ja alahuuli roikkuen se tekee pientä nyökyttelyä tyytyväisen oloisena.

Popanz on kivasti liikkuva, pyrkivä ja energinen. Se on osaavissa käsissä helppo ja miellyttävä ratsastaa. Orilla on kolme hienoa askellajia ja iso, näyttävä laukka sekä sillä on erinomainen kokoamiskyky. Se työskentelee mielellään ja kunnioittaa ratastajaansa. Popanzin kanssa voi maastoilla yksin tai yhdessä toisen kanssa. Maastossa tunteet voi hieman kuumua, mutta ori ei kuitenkaan tee typeryyksiä tai lähde lapasesta.

Traileriin ja isompaan hevosautoon ori menee ongelmitta. Matkustaessa se on yleensä rauhallinen ja hiljainen, mutta pitkällä matkalla se saattaa tylsistyä ja toisinaan kolautella takasellaan seinää. Kisapaikoilla Popanz tahtoisi päästä tutkimaan kaikkea ja tutustumaan kaikkiin. Sen kanssa onkin tärkeää huolehtia perusteellisesta lämmittelystä, jotta sen saa varmasti sulkemaan häiriöt mielestään ja keskittymään ainoastaan työskentelyyn.Hollaman
old rn 177cm
Fürst Reinhard
old rt 175cm
-
-
Quiterie
old rn 170cm
-
-
Bry'Elle
old rt 177cm
Albrecht Balminder
old rt 172cm
-
-
Tambria
old rt 169cm
-
-Kilpailukalenteri

Kouluratsastus 0 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos
00.00.0000 - luokka 0 / 0


♔ Gestüt Seifenkraut