Salincere
virtuaalihevonen | a sim-game horse


Oldenburg, tamma
syntynyt 01.08.2015
säkäkorkeus 176cm

kisakäytössä
koulupainotteinen, taso Grand Prix
VH16-013-0181

omistaja Gestüt Seifenkraut, Calla (VRL-11247)
maahantuoja Gestüt SeifenkrautSaavutukset
ei meriittejä vielä...


Salincere, tuttavammin Salli, muutti meille Seifenkrautiin 4-vuotiaana suoraan kasvattajaltaan Frieda Hasenkampilta, Saksan Weimarista. Tamma oli koulutettu ikäisekseen pitkälle ja sillä oltiin ratsastettu säännöllisesti meille muuttaessaan, mutta kisakentille tamma pääsi ensimmäistä kertaa vasta meillä. Olin jo jonkin aikaa etsinyt talliin kovan tason kouluhevosta hyvästä, terveestä suvusta kun nettiä selatessani vastaan osui Friedan ilmoitus Sallista. En ollut ajatellut ostaa aivan niin nuorta hevosta, mutta ytimekkäästi muotoiltu myynti-ilmoitus, jossa nuorukaista kuvailtiin mm. seuraavasti: Rohkea, luottavainen, vahva, hyvinliikkuva, suorajalkainen ja kaunis rautias tamma, sai minut kiinnostumaan sen verran, että päätin soittaa Friedalle ja jo seuraavana päivänä lähdin katsomaan tammaa paikan päälle. Ihastuin määrätietoiseen ja selväpäiseen Salincereen oikeastaan välittömästi ja päätin tarjota sille kotia talliltani. Tammasta oli monia kiinnostuneita ja Friedan päätöksessä kesti reilu viikko, mutta ikuisuudelta tuntuneen odottelun jälkeen sain vihdoin puhelun jonka seurauksena pääsin lähtemään hakemaan tammaa kotiin.

Salli on mukava, mutta määrätietoinen koulupainotteinen olderburgtamma. Vaikka tamma onkin kohtuullisen kiltti, se tietää mitä haluaa, eikä useinkaan kaihda keinoja millä saa haluamansa. Esimerkiksi kavioita puhdistaessa, jos tamma ei halua nostella jalkojaan, se ei todellakaan niitä nosta, vaan tökkii hoitajaa kumoon. Tai suitsiessa hevonen nostelee päätään korkeuksiin ja huomauttaa liian kylmistä kuolaimista.

Onneksi myös ratsastettaessa Salli on määrätietoinen ja pitkäjänteinen. Tämä tietysti voi olla joissain tapauksissa huonokin juttu, jos tammalla on kiukkupäivä, mutta yleisesti kyseiset luonteenpiirteet ovat plussaa. Tamma jaksaa työskennellä koko treenin ajan satakymmenprosenttisesti ja se on todella palkitseva hyvin toimiessaan. Salli omaa kauniit ja lennokkaat askellajit, joissa on mukava istua, eikä se pelkää ottaa haasteita vastaan. Hevonen on herkkä, joten jos sitä käsittelee liian kovakouraisesti, on edessä joko tahtia nostava tai paikalleen jumittuva hevonen. Sallin kanssa täytyy päästä samalle aaltopituudelle, jotta lopputulos olisi hyvä. Tammasta saa varmasti loistavan kisa- ja treenikumppanin, kunhan omaa pitkät hermot. © DimmaStenograph
old rt 178cm
Servus
old rt 173cm
-
-
Voletoile
old rn 172cm
-
-
Wenica
old rt 175cm
Weltmeyer
old rt 177cm
-
-
Lunenixe
old rt 170cm
-
-Kilpailukalenteri

Kouluratsastus 5 sijoitusta
pvm järjestäjä luokka tulos
KRJ 06.04.2020 Seifenkraut Grand Prix 2 / 16
KRJ 04.04.2020 Seifenkraut Grand Prix 4 / 16
KRJ 03.04.2020 Seifenkraut Grand Prix 2 / 16
KRJ 03.04.2020 Seifenkraut Grand Prix 4 / 16
KRJ 02.04.2020 Seifenkraut Grand Prix 3 / 16


♔ Gestüt Seifenkraut